04:16
Кому хочется, но нельзя

Картинки по запросу gif квашеная капуста"У квашеній капусті вітаміну С більше, ніж у свіжій. Але попри те, що такі продукти дуже корисні, є певний перелік протипоказів. Зокрема, треба мати на увазі, що в квашених овочах міститься велика кількість солі, тому обмежити споживання цих продуктів слід в першу чергу особам з проблемами в роботі серцево-судинної системи. —  говорить Експрес-онлайн Наталія Цимбаліста, фахівець з гігієни харчування. —  Адже сіль сприяє затримці рiдини в органiзмi, це може призвести до утворення набрякiв, стимулюватиме пiдвищення артерiального тиску.

Не можна їсти квашену капусту при запальних захворювання кишкiвника, панкреатиті, виразковій хворобі шлунка і дванадцятипалої кишки (у стадiї загострення), підвищеній кислотності шлунка, жовчо-кам'яній хворобі, нирковій недостатності. А ще слід мати на увазі, квашена капуста може стати причиною метеоризму (здуття живота), тому дітям до трьох років, особам з проблемами в роботі шлунково-кишкового тракту й жінкам в період лактації не слід додавати такі продукти до раціону".

https://expres.online/society/fakhivets-rozpoviv-komu-ne-mozhna-isti-kvashenu-kapustu

Переглядів: 8 | Додав: Serg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar