04:17
Якщо харчуватися дешевою локшиною

Картинки по запросу gif лапша быстрогоВчені вважають, що локшину швидкого приготування краще не їсти. Вона завдає серйозної шкоди організму.

Дослідники з’ясували, що у людей, які їли оброблену локшину більше 2-3 разів на тиждень з’явився метаболічний синдром (сукупність клінічних, обмінних і гормональних порушень, які відбуваються з-за ожиріння).

Щоб посилити смак, в швидкорозчинні локшину додають глутамат натрію (одна порція містить більше 800 мг, а це на 0,5 більше добової норми). Через цю добавки розвиваються хвороби серця, нирок і з’являється гіпертонія. У деяких людей після такої вечері навіть болить голова.

Ще така локшина не дає організму поглинути вітаміни. Пам’ятайте, якщо з’їсти корисні продукти в той же день, що і локшину швидкого приготування, ви не отримаєте від них ніяких вітамінів.

Локшина швидкого приготування також містить трансжири. Вчені давно довели, що через них у людини може розвинутися атеросклероз і рак. Більш того, компоненти цієї страви використовують навіть для виготовлення сигарет і антифризу.

https://ukrhealth.net/mozhna-vtratiti-zdorovya-yakshho-xarchuvatisya-deshevoyu-lokshinoyu/

Переглядів: 7 | Додав: Serg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar