Похожее изображениеБудь-який натуральний фруктовий сік, в тому числі і яблучний, має той же хімічний склад і мало чим відрізняється за смаком і ароматом від того фрукта, з якого був зроблений. До складу яблучного соку входить багато мінералів, мікроелементів, а також калій, натрій, фосфор, цинк, марганець, флавоноїди, фітонциди, каротиноїди та ін. Крім того, яблучна кислота, крохмаль і білки, глюкоза і фруктоза, а також вітаміни, головними з яких є Е, А і С — природні антиоксиданти, група вітамінів В, а також Н і РР. При такому багатстві складу яблучний сік має дуже низьку калорійність. Саме тому його можна використовувати в різних дієтах і системах здорового харчування.
Англійські фахівці стверджують, що одним з найрадикальніших засобів проти старіння м ... Читать дальше »

Переглядів: 6 | Додав: Serg | Дата: 08.10.2018 | Комментарі (0)